0

Weet je nog dat je vroeger je vakantiefoto’s liet afdrukken in de winkel? Dat je daarna met spanning de winkel uitliep omdat je wou weten wat het resultaat van jouw afgedrukte vakantiefoto’s was? Diezelfde ervaring krijg je bij Bestelprint.nl als je jouw foto’s laat printen op één van onze printproducten. Die herinneringen geven je een krachtig gevoel van nostalgie bij het afdrukken van foto’s en ze zullen altijd een plekje in je hart hebben. Zelfs in de wereld van internet laat jij je favoriete herinneringen vereeuwigen met hetzelfde gevoel. Druk je foto’s online af!

Hoeveel geweldige foto’s heb je nu op je mobiele telefoon? We wedden dat er een paar zijn die er geweldig uit zouden zien in je interieur. Je Instagram heeft waarschijnlijk ook voldoende canvaswaardige foto’s. Hier zijn een paar manieren om geschikte foto’s voor canvas te vinden:

Die handige smartphone is een schat aan herinneringen

Voorbij zijn de dagen dat foto’s gemaakt met een mobiele telefoon korrelig en onscherp worden. Tegenwoordig kunnen veel smartphones foto’s maken die eruit zien alsof ze zijn gemaakt door een professionele fotograaf met mooie bewerkingen.

Je digitale camera heeft dingen gezien..

Babyfoto’s, vakantieplekken, verjaardagsvieringen met vrienden, vakantie-evenementen met het gezin, schattige foto’s van je honden. Ongeacht het moment dat je met je camera hebt vastgelegd, of het nu gaat om een ​​eenvoudige point-and-shoot of een DSLR, het uploaden van die foto’s online en afdrukken op canvas is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Facebook is meer dan alleen statusupdates

Kies ui je Facebook-foto’s en maak er prachtige canvasafdrukken van. Veel klanten kiezen ervoor om in de ontwerpeditor automatisch alle Facebook foto’s in te laden en af te drukken op canvas. Gebruik je eigen archief met foto’s van Facebook en hang ze thuis als wanddecoratie!

Ga los met je Instagram-foto’s

Op Instagram laat je de beste momenten in je leven zien, die je opwinden en je trots laten voelen. Ze zijn dus perfect om online te uploaden en ze te veranderen in prachtige canvas prints voor je huis. In de ontwerpeditor koppel je jouw Insta eenvoudig om je foto’s te uploaden.

Geef een reactie

We laten je mailadres niet zien

De waardering van www.bestelprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 330 reviews.