0

Enige tijd geleden kregen we van een klant de vraag of we een mooie dierbare herinnering konden maken van twee hondjes. Één hondje was inmiddels overleden het was dus niet meer mogelijk om ze samen op de foto te zetten. De klant leverde verschillende losse foto’s van hondjes aan en vroeg of het mogelijk was om deze samen op een andere achtergrond te plaatsen.

Hoe hebben we de foto’s bewerkt?

Allereerst hebben we de 2 beste foto’s uit de aangeleverde foto’s geselecteerd, dit waren de meest scherpe en grote foto’s. We hebben de hondjes digitaal uitgeknipt en aangepast zodat ze naast elkaar realistisch overkomen. De klant wou graag een strand op de achtergrond van de hondjes, hiervoor hebben we een mooie strand foto gezocht en deze achter de uitgeknipte hondjes geplaatst.

vanaf € 18,50

Een foto op hout met whitewash

Omdat er veel witte elementen in de hondjes zitten, hebben we gekozen voor een foto op hout met whitewash. De witte whitewash laag onder de print zorgt ervoor dat houtkleur minder zichtbaar is en de hondjes dus echt de witte vacht zouden hebben. Een foto op hout zonder whitewash zou ervoor zorgen dat de witte delen in de print houtkleurig zijn. (zie voorbeeld)

Laat ons gratis je onderwerp maken

Heb je ook foto’s die we voor je moeten bewerken, bijvoorbeeld een speciaal effect of uitknippen zoals bij de hondjes? Neem contact met ons op, we doen dit gratis voor je als je één van de printproducten van Bestelprint.nl wilt bestellen!

Een foto op hout past in ieder interieur

Foto op hout is ons meest populaire product. Dat heeft een reden, het is namelijk een printproduct dat met of zonder whitewash in bijna ieder interieur of ruimte past. Zonder whitewash ga je voor een stoere en robuuste uitsraling, zonder whitewash heb je de perfecte print voor een strak interieur.

Geef een reactie

We laten je mailadres niet zien

De waardering van www.bestelprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 330 reviews.