0

vanaf € 9,50

INSPIRATIE VOOR JE CANVAS

Kies uit een grote collectie ontwerpen die we voor jou hebben gemaakt en jij zelf kunt aanpassen in de editor!

Wil je een echt kunstwerk in huis hangen? Kijk in deze collectie of zoek jouw meesterwerk op bij het Rijksmuseum en download de afbeelding.

We hebben een aantal populaire prints van bloemen en planten voor je klaargezet in deze collectie. Iets anders? Stuur ons een chatbericht!

Kies uit een aantal fotocollage’s, upload jouw foto en sleep de foto in het vlak. Je maakt eenvoudig je eigen fotocollage op canvas in de editor.

Wil je een echt kunstwerk in huis hangen? Kijk in deze collectie of zoek jouw meesterwerk op bij het Rijksmuseum en download de afbeelding.

We hebben een aantal populaire prints van bloemen en planten voor je klaargezet in deze collectie. Iets anders? Stuur ons een chatbericht!

Kies uit een aantal fotocollage’s, upload jouw foto en sleep de foto in het vlak. Je maakt eenvoudig je eigen fotocollage op canvas in de editor.

ONTWERP JE EIGEN CANVASDOEK

We hebben leuke vooraf gemaakt canvas ontwerpen voor je gemaakt, maar uiteraard kan je ook canvas maken met je eigen ontwerp. Bestelprint.nl controleert de opmaak van het bestand gratis, zo weet je zeker dat je een mooi canvasdoek ontvangt!

vanaf € 9,50

Voor onze beoordelingen maken we gebruik van Webwinkelkeur.nl, iedere klant ontvangt na de bestelling automatisch een mail met het verzoek om ons te beoordelen.

 • Welk soort canvas gebruiken jullie?

  We gebruiken alleen canvas van de beste kwaliteit: een zwaargewicht 400 grams helder geweven poly-katoenmengsel met textuur, met een sterk strak weefsel dat geen schadelijke stoffen bevat. Ons canvas materiaal is specifiek gemaakt volgens onze specificaties, bieden een breed kleurengamma met een prachtig realistische levendige en diepe kleurenreproductie.

  Canvas prints voor buiten worden geprint op banner (spandoek) materiaal.

 • Op wat voor soort frame wordt mijn canvas opgespannen?

  We gebruiken massieve grenen houten galerij stretchers en elk frame wordt op bestelling gemaakt. We hebben de beste Europese canvasframes gevonden die een uitstekende prijs/kwaliteit bieden. Ze zijn in de oven gedroogd en duurzaam voor het milieu

 • Kan ik een maat canvas bestellen die niet op de website staat?

  Als je opzoek bent naar een maat foto op canvas die niet in de lijst staat, kunnen we op dit moment helaas geen op maat gemaakte canvas prints leveren. Er is een alternatief! Het is mogelijk om het canvas materiaal los op rol te bestellen, op eigen formaat. Je kunt zelf een frame maken en het canvas hierop spannen.

 • Hoe kan ik mijn canvas het beste schoonmaken?

  De canvasdoeken die we printen zijn gecoat met een UV-beschermer, dit beschermt ook de inkten tegen waterschade. Je kan je kunstwerken het beste regelmatig afstoffen met een droge plumeau, maar als je beter moet reinigen dan afstoffen, kun je een licht vochtige doek gebruiken.

 • Hoelang heb ik plezier van een foto op canvas?

  Een foto op canvas gaat levenslang mee als deze op een plaats in huis hangt welke niet in blootgesteld aan rook en zon. Laten we zeggen dat je er gewoon jarenlang plezier van hebt!

 • Wat zie ik op de zijkanten van mijn canvas?

  In tegenstelling tot foto’s zijn canvasdoeken driedimensionaal. Voor de zijkanten van je canvas zijn er verschillende opties mogelijk!

  Doorlopende zijkanten
  Als je voor een doorlopende rand kiest, loopt de print door over zijkanten van het frame. Let er bij het ontwerpen van het canvas op dat de belangrijkste foto-elementen niet op de randen liggen.

  Gespiegelde zijkanten
  Als je niet wilt dat er delen van het ontwerp op de zijkanten vallen raden wij aan deze optie te kiezen. De buitenste centimeters van de foto worden gespiegeld en vervolgens om het frame geslagen. Hierdoor is het onderwerp volledig zichtbaar vanaf de voorkant.

  Kleur uitrekken
  Bij deze variant worden de buitenste pixels van het onderwerp uitgerekt over de zijkanten van het canvas. Net als bij een gespiegelde rand, wordt het onderwerp op volledige grootte weergegeven op de voorkant van het fotodoek.

  Witte of zwarte zijkanten
  Wil je dat het ontwerp er echt uitspringt? Dan is deze variant een uitstekende keuze. Je foto wordt aan de voorkant in al zijn glorie gezien.

 • Hoe hang ik mijn canvas op?

  Een gratis ophangsysteem zit bij elk canvas dat we verzenden. Het type hanger hangt af van de grootte van het canvas en de huidige voorraad, je kunt hem eenvoudig bevestigen aan de achterzijde.

No questions matching current filter

vanaf € 9,50

De waardering van www.bestelprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 78 reviews.