0

Punten sparen voor korting

Bestelprint.nl werkt met een puntensysteem. Met punten ontvang je korting op je volgende bestelling. Er zijn 3 manieren waarop je punten kunt ontvangen.

Punten ontvangen

Je ontvangt punten van ons omdat wij blij zijn dat je bij Bestelprint.nl een bestelling plaatst. Ieder euro die jij besteed is 1 punt waard. We ronden het puntenaantal af naar boven. 10 punten hebben een waarde van 1 euro.

  • Registreren account: 20 punten
  • Punten voor bestelling: Voor iedere euro die je besteedt ontvang je 1 punt (punten ronden we af naar boven)
  • Beoordelen van product: Als je na je aankoop je product beoordeelt op de productpagina ontvang je 20 punten

Voorbeeld: Je plaatst een bestelling met een waarde van 49,52 euro. Bij het afrekenen kies je ervoor om een account aan te maken. Als jouw bestelling geleverd is plaats je een review op de productpagina op de website. Je ontvangt voor de bestelling 50 punten, voor het aanmaken van een account 20 punten en voor het beoordelen van het product ook 20 punten. Voor je volgende bestelling heb je in dit geval dus al een korting van 9 euro!

Punten besteden

Bij het afrekenen krijg je de keuze om je punten te gebruiken voor je aankoop. Je kunt ze simpel inzetten om je korting te ontvangen. Het is niet verplicht om je punten te gebruiken je mag ze ook sparen. Let op: punten zijn 2 jaar geldig.

Vergeet niet om een account aan te maken als je een bestelling plaats. Zonder account kunnen we de punten niet aan jou als klant koppelen.
Was dit artikel nuttig?
Niet handig 0

De waardering van www.bestelprint.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 53 reviews.