0

Het kan natuurlijk zo zijn dat je zelf niet zo handig bent met “ontwerpen”, daarom hebben hebben we de gratis ontwerpservice. Wij zorgen dat jij een ontwerp ontvangt die je kan uploaden bij het bestellen van print producten.

Hoe vraag ik een ontwerp aan

Voor het aanvragen van een ontwerp willen we je vragen het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen. We vragen je om onderstaande gegevens zo specifiek en duidelijk mogelijk in te vullen.

 1. Naam
 2. E-mailadres
 3. Telefoonnummer
 4. Naam van het product (Bijvoorbeeld: Foto op canvas)
 5. Afmetingen van ontwerp/product in cm
 6. Bestanden (Foto’s of afbeeldingen die in het ontwerp moeten)
 7. Beschrijving van ontwerp (Zo duidelijk mogelijk beschrijven wat je wilt)

Welke foto’s kan ik gebruiken

Voor het printen is het belangrijk dat de foto’s in jouw ontwerp van de meest hoge kwaliteit zijn. Websites zoals Pexels.com, Pixabay.com bieden gratis de mogelijk om foto’s te zoeken uit een database.

Ook beschikken wij over andere databases waaruit wij foto’s kunnen halen, oftewel er is altijd wel een geschikte foto voor jou.

Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je wilt

Onze ontwerpservice is gratis, dat willen we graag zo houden. Het is daarom belangrijk dat jij ons zo goed mogelijk beschrijft wat jij wilt. Zonder de juiste omschrijving kunnen wij geen ontwerp voor je maken.

Voorbeeld:

Ik wil de geüploade foto graag in zwart/wit met daarop in het groot de tekst “I love you” en een hartje. Het lettertype wil ik graag in Pacifico.

  Een ontwerp aanvragen om te laten printen bij Bestelprint.nl is gratis. Het is belangrijk dat je alle gegevens zo goed mogelijk invult. Nadat je het formulier verzonden hebt ontvang je per mail zo snel mogelijk een ontwerp. Dit ontwerp kan je uploaden bij het product om te bestellen.

  Jouw gegevens

  Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in.

  Product

  Vul hieronder de kenmerken van het product in, waarvoor je het ontwerp nodig hebt.

  Jouw ontwerp

  Upload eventueel een foto/bestand dat je al hebt en beschrijf zo goed mogelijk hoe je deze bewerkt wilt hebben.

  close

  Gelukt! Oops!

  close

  Selecteer opties

  close
  X
  💬 Hulp nodig?